tiistai 3. marraskuuta 2009

Siivoamisen sietämätön pakko

Meillä ei ole mitään muuttohommaa, tämä kaaos on ihan tavallista. Kotimme näyttää siltä, kuin myörremyrsky Katriina olisi pyyhkinyt talomme läpi. Sotkussa kyse ei ole mistään tietystä huoneesta tai nurkasta, vaan koko talosta. Kaikki huoneet on mm imuroimatta, kun robottimme Red Devil teki lakon, virhekoodilla -error 2. Me ei tiedetä, mitä vika tarkoittaa, kun ropotin ohjekirja on kateissa.
1.

Eteisessä on vaatekasoja

Ei se mitään, imuroimaan en kuitenkaan nyt pystyisi kun lattioilla on romua niin paljon. Pitää ensin siivota romut ja vaatteet kaappiin, ja sitten viimeksi imuroida. Nyt todella en saa enää laiskotella läppärini ääressä koko päivää, vaan pitää alkaa siivota taloa kuntoon urakalla. Muuten ei olisi niin hoppua, mutta sunnuntaina 8.11. pidämme Juhon synttärit. Sukulaisia tulee kylään 10-12 henkeä ja Juhon kaverit myös. En ole kakuista ym tarjottavista huolissani, vaan siitä, miten ehdin raivaamaan kodin. Kääk, ikkunatkin on pesty 1,5 vuotta sitten ! Onneksi ulkona on pimeää ja esim voin kutsua vieraat vasta klo 16 alkaen. Usein mietin, mitä järkeä on ylipäätään sisustaa kotiani kauniiksi, kun vaatekasojen alta ei erota huonekaluja.

2.

Jukan huone, paljon paperia ja johtoja

Tämä on sisustamisen pulmani kiteytettynä. Aion tehdä siivouksestani projektin ja siivoan huoneen kerrallaan, kuten myöskin pihan. Kuluvalla viikolla kirjoitan vain siivousprojektini edistymisestä. Olen ottanut kuvat nyt kaikista huoneista, missä on siivottavaa.
3.


Uudet kuvat liitän blogiini todisteeksi aikaansaannoksestani, kun mylläkkä on ojennuksessa. Tervetuloa " kauhugalleriaan " todistamaan kotimme muutosta, mikä on pakko toteuttaa 4:ssä päivässä sunnuntaiksi. Otan mieluusti vastaan vinkkejä, miten tästä parhaiten selviäisi.
4.

Lasse imuroi itse toissapäivänä, joten hommaksi jää vain petaaminen ja hyllyn siistiminen
5.

Juhon huone on hankalin siivottava, pojalla on paljon musiikkilaitteita, kirjoja ja muuta tavaraa. Kaappitilaa sen sijaan on vähän.

6.

Tässä minun huone, jossa kuivuu myös pyykit yleensä, vaatteet pitää siirtää omiin paikkoihinsa. Huom lattialla on vielä Turkin matkalaukku - miltei sellaisenaan likapyykkiä täynnä.
7.
Aloitin sisustamisen ostamalla Honkkarista nämä 2 tuikkutelinettä (7e/kpl) takan päältä turhat rojut pitäis siirtää muualle.
8.

Keittiö on helppo, nyt vain on korit pöydällä, kun etsin työkaluja, millä kiinnittää takkaan uudet tuikkutelineet.
9.

Tässä on meidän talon "pääsisäänkäynti" mitä ei itse käytetä, kun tullaan sisään suoraan autotallista, toisesta päästä taloa. Kun tulee vieraita, pitäis tuulikaappi tyhjentää. Nämä romut on ollut tuossa viime vuoden vesivauriosta lähtien, mikä sattui keittiössä.
10.

Tässä on yhteinen makkari. Hyllyn kiinnikkeet on löystyneet, seinän väliin pitäis laittaa jotkut prikat, niin tavarat ei putois hyllystä niskaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi,