sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Nyhaa ja yskää

Viikko sitten sunnuntaina 7.3 saatiin pidetyksi Juhon konfirmaatiotilaisuus ensin kirkossa aamulla ja juhlat kotona. En paljoa ehtinyt koneelle, kun oli siivottavaa, järjesteltävää ja tarjottavien tekoa. Anopin kanssa saatiin tehdyksi 2 voileipäkakkua 2 kermakakkua ym leivonnaisia. Juhlat kotona onnistyi hyvin ja vieraat olivat pääosin sukulaisia, yli 20 henkeä. Vaikka Juholla


Tässä nyt ainakin on aihetta mustasukkaisuuteen,

oli paha flunssa, hän piti reippaasti sovitun puheen kirkossa. Olin ylpeä pojastani, joka osaakin esiintyä edukseen tallaisissa tilaisuuksissa. Myös minä olin flunssassa viikko sitten, kun juhlia valmistelin. Muutaman päivän oloni oli parempi viikolla, mutta yllättäen sairastuin taas samaan räkätautiin ! nenä vuotaa ja pää on täynnä limaa. Kotona olen tehnyt sairaanakin pientä puuhaa, mitä olen jaksanut .. Telkkarista tuli juuri mielenkiintoinen aihe - Inhimillinen tekijä ohjelma, missä mm Kari Suomalaisen vaimo ym rouvat kertoi mustasukkaisista aviomiehistään. Kuulosti hämmästyttävältä, mihin kaikkeen ylitsevuotavaan käytökseen voikaan johtaa miehen tarve hallita ja kontrolloida meitä naisia. Miten viattomia me naiset olemmekaan .. siihen nähden, mitä jotkut miehet meistä ajattelee. Onko naapurin mies pahin uhka vaimon kauppareissulla ? voiko nuohooja vietellä vaimosi ? eikö levottomuus ja mustasukkaisuus voisi jossain vaiheessa hellittää ? Me naiset olemme todellisia " kruununjalokiviä" kun meitä niin tarkasti valvotaan. Mistä intohimoinen mustasulkkkaisuus on kotoisin, eikö sen ymmärretä pilaavan molempien elämän ja avioliiton ? Ei tarvita fyysistä väkivaltaa, henkinenkin väkivalta meitä naisia kohtaan voi olla todella lannistavaa - selviää ohjelmassa.

Kun on flussaa, en paljoa jaksa kirjoittaa tai muutakaan tehdä kun telkkaria katsella ja kuunnella, jos sattuu tulemaan mielenkiintoista ohjelmaa. Kerron Juhon rippijuhlista myöhemmin ja laitan muutaman kuvankin mukaan. Nyt vain pistelen pastilleja poskeen, jotta ei kaameasti yskittäisi.

t Annu

1 kommentti:

  1. Lammin onnentoivotus Juholle ja perheelle ripillepaasyn johdosta.
    Cok geçmiş olsun!Ja voimahalitus!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi,