perjantai 19. maaliskuuta 2010

Juhon konfirmaatio maaliskuussa 2010

Tässä julkaisen muutaman kuvan Juhon rippijuhlista. Tunnen nyt itseni vanhaksi, kun pojat on molemmat jo vähän isompia lapsia, miltei miehiä. Heille saakin ostaa partakoneet lahjaksi ensi jouluna. Nyt rippilahjaksi saamillaan rahoilla Juho osti itselleen oman videokameran, missä on teräväpiirto-ominaisuus. Eli kuva on


Juho ja Mummi

ennenäkemättömän tarkka, jos filmejä katsoo TV:stä. Videokamera oli aika kalliskin n 500 euroa. Viime kesänä lomalla Turkissa Juho toimi esimerkillisesti perheemme kuvaajana. Ei tarvinnut itse väijyä kuvattavia koko aikaa kamera käsissä. Juho jaksoi kuvata myös rauhallisesti, jolloin katsojille ei tule oksettavaa oloa, kuten joskus käy kun kuvaaja on hätähousu. Juhon kuvaukset oli hienoja ja mm Istanbulissa Top Kapin haaremin puistossa Juho kuvasi vanhalla kamerallamme 32 kissaa saman päivän otoksiin. Filmi oli hauskaa katsottavaa ja selväksi tuli, miten monen ja erikoisen värisiä suurkaupungin kissat voivatkaan olla.

Me ei olla saatu vielä virallisia kuvaamon muotokuvia Juhosta, mutta tässä muutama oma räpsäys juhlista. Harmi vain, kun en tullut ottaneeksi kuvaa kahvipöydästä ja kokonaisista voileipä ym kakuista.


Juho Elina-kummin kanssa, näkyy voileipäkakkuakin


Juho ja Anne-kaima


Isä ja poika



Juho kummiensa Elinan ja Liisan kanssa


Juho serkkujensa Epun ja Heikin kanssa

1 kommentti:

  1. Kivoja ja hyvia kuvia rippijuhlista.Kiitos,kun laitoit niita tanne.
    Teitkö itse tarjottavat.? Herkullisen naköinen tuo voileipakakku.
    Niin ne vaan lapset kasvaa.Usein sita juuri lapsensa ripillepaasysta huomaa,etta tuohan on jo noin suuri,ja kohta aikuinen.Rippijuhlista on monasti vain hiukkasen aikaa eteenpain,kun jo ovat omassa elamassa.Mutta sellaista se elamankierto on.
    İhanaa viikonloppua sinulle.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi,