keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Jo onkos tullut kesä nyt talven keskelle ?


Joulun valot kotona ja kaupoissa piristää jälleen talvi-iltojamme. Miten hiljaista, kylmää ja pimeää täällä pohjolassa olisikaan ilman katuvaloja, ja asutuksen valoisia ikkunoita. Valon tunnelmineen joulu on lähellä. Kun olen nyt kotona, on helpompaa ottaa joulu vastaan rauhallisesti. Joulusta voi ottaa omakseen vain sen osuuden, mitä jaksaa hyvillä mielin toteuttaa. Paikalliset joulumarkkinat ovat yksi sellainen kiva tapahtuma, minne haluan mennä. Siuntiossa markkinat järjestää Lionsit, mihin yhdistykseen mekin kuulumme. Teen sinne yleensä joulutorttuja myytäväksi. Markkinoilta ostamme aidon kuusen, osallistumme arpajaisiin ja tutustumme valittuun uuteen Luciaan.



Joululahjoja olen alkanut hankkimaan jo kesällä, ja lahjaideoita olen toteuttanut mm Turkissa syyskuun lomallani. Tässä vähän kuvia joulun huumasta täältä läntiseltä Uudeltamaalta. Kirkkonummelle avattiin uusi K-City Market lokakuussa, mihin olen lähiviikkona tutustunut.

Pojille ostin Tiimarista eilen suklaa joulukalenterit 50%:n alennuksella a,1€ kpl. Kotona poikien pitikin kuroa joulukuun päiviä kiinni syömällä 8:n luukun suklaat kerralla !


2 kommenttia:

  1. İhania koristeita.Kauniita nuo valkoiset porot.Todellakin varsinkin Suomessa pimeana aikana erilaiset valot ulkona (myös sisalla) tuovat hyvaa mielta kaduilla kulkiessa.Viimeksi,kun asuimme Suomessa,niin Tikkurilassa oli aivan ihana joulukatu ledvaloineen,mitka oli sijoitettu kavelykadun puihin.
    İhania ja rauhallisia puuhasteluja sinulle.

    VastaaPoista
  2. Tikkurilasta onkin kasvanut iso kaupunkikeskus, kun sinne pääsee junalla. Tuollaista poroa toivonkin itselleni. Otin kuvan, mitä näytän "tontuille" josko ne sellaisen minulle ostaisivat. Hyvää joulunaikaa myös sinnepäin !
    t Annu

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi,