keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Uuden blogini elämä alkaa

Entinen Turkin Pippurit blogini katosi vahingossa, toimenpiteen johdosta, minkä itse sain aikaiseksi. Siksi aamupäiväni olikin yhtä tunteiden myrskyä. Oli tunne, ettei verenpaine voi kenelläkään olla tätä korkeampi. Nuorempana minulla oli alhainen verenpaine, ja pidin huimauksen tunnettani sen syynä. En jaksanut miettiä, miten saisin kadonneen blogini takaisin ja siksi perustin uuden samannimisen, joskin osoite on englanniksi. Kuten yleensä minulle käy, epäonneni vaan jatkui. Onnistuin



löytämään googlesta kuluneen vuoden ajalta vanhat kirjoitukseni, vasta äskenhän vietin blogini 1 v synttäreitä. Seuraavaksi keksin alkaa taltioimaan vanhat kirjoitukset Kauko Maan gallerian-blogiini. Ja kuinkas sitten kävikään. Kopioimissani texteissä oli niin paljon virhekoodeja, että tämäkin blogini sananmukaisesti " levisi" ruutuun sen koko leveydeltä. Sitten päässäni napsahti, yritin syödä jotain lounaaksi, mutta en saanut palaakaan alas. Hermostukseni helpottui huomattavasti, kun päätin perustaa uuden blogin tilalle, miltei samalla nimellä, mitä aiempi oli. Nyyh, kaverit olisivat kateissa, varmasti jonkun aikaa. Kujeet on entiset, tervetuloa Turkin Pippurit blogini lukijaksi !

Kauko Maan Galleriassani jäi kesken Hygienia- teema, joten tervetuloa sinne käväisemään Haaremissa huomenna 29.10.2008,klo 10.00, Wellcome to Harem !

http://kaukomaa.blogspot.com/

Toivon mukaan saan tämän blogin kuntoon huomiseksi.
t Annu

1 kommentti:

  1. Olipa vahinkoa kerakseen.Ja uskon,etta todella harmitti.
    Onnea uudelle blogille!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi,