torstai 26. tammikuuta 2012

Viikonloppuna laiskottelua ja juhlat

Hyvää viikonloppua kaikille, toivotan teille, paljon nukkumista, hyvää ruokaa, ystävien tapaamista, kotitöiden loppuun saattamista ja kaikkea sellaista, mitä on odottanut viikon. Viikonloppuna on lupa laiskotella, vain olla ja vaikka torkkua kesken päivän. Ei tarvitse olla sairas laiskotellakseen koko päivän. Meillä on lupa luopua viikon työlistasta ja monista velvoitteista. Viikonloppuna on aikaa itselle, perheelle ja ystäville, kuten olemme suunnitelleet. Vain kaikki mukavat tekemiset
kelpaavat viikonlopun aikatauluun. Viime sunnuntain päiväni oli varattu Matkailumessuille ja tulihan siellä taas maailma kierrettyä 5:ssä tunnissa ystävien Annen ja Tiinan kanssa. Kotona tuliaisina on monta kassia esitteitä, paljon uusia suunnitelmia, minne matkustella. Jokaiselle meistä voitimme messuilla ilmaisen Tallink Siljan risteilyn. Nyt viikonloppumme pääteema on lauantaina Jukan bändiystävän 60-vuotispäivät, missä varmasti soitetaan bluesia ja lauletaan.
Talvi ja pakkanen hiipii kotiin sisälle, ja vastavoimina talomme ilmalämmitys puskee lämmintä ilmaa nurkkiin, patterit lämpenevät ja melkein joka ilta myös poltamme takkaa. Lasse on ollut vaastuussa puitten hakemisesta ja takan sytyttämisestä, mutta nyt tämän viikon hän on sairastanut flunssaa.

Tänään en tee juurikaan mitään sen ihmeellisempää kun vaan ruokaa. Sitäkin voi tehdä perjantain kunniaksi oikein hartaudella, mittä nyt uutta reseptiä löytäisi jauhelihan valmistamiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi,