maanantai 31. toukokuuta 2010

Melonit ja päärynä samassa kehossa

Kuinka kertoa turkkilaiselle bikinimyyjälle, että yläosa on aivan liian pieni ! Allaoleva video selvittäköön proplematiikkaa, mikä liittyy suuriin rintoihin ja niiden kätkemis- ja kannattelemisyrityksiimme. Sopivia alus/bikini -liivejä ei yksinkertaisesti tahdo löytyä minulle Helsingin kokoisesta kaupungista, saati sitten, että yrittäisin ostaa bikiniliivit itselleni jostain turistimatkalta. Neuvot on kalliit ja tervetulleet, jos osaatte suositella, missä myydään D-E kupin liivejä, ilman ärsyttäviä pitsejä.

Harmi video ei suostunut tähän liitteeksi. Siinä nuori nainen näyttää paljaat rintansa miesmyyjälle !

Meitä naisia on ulkomuodoltaan monen mallisia. Puhutaan yleisesti mm päärynävartalosta, missä yläosa, hartiat ja rinnat on pienet, mutta alaosa on polviin laskeutunut päärynän pohja. Sitävastoin minun vartaloni on ylhäältä levehkö ja masiivinen, kuin päärynä yösalaisin. Tässä asennossa hedelmä tuskin pystyssä pysyisi. Päärynävartaloni proplematiikkaa korostaa suuret rinnat, mitkä uhmaavat


Urheiluliivit, mukavan näköiset, tekokuitua

painovoimaa. Painon vaikutusta estämään olen hankkinut tukevia ja kiristäviä rintaliivejä. Adjektiiveista päätellen en vähääkään pidä liiveistä. En, vaikka ne olisivat kuinka kalliita ja naisellisia tahansa.

Ihoni on niin arka, että vain puuvillaiset vähäelastiset liivit käyvät minulle. Yleensä hengittävän puuvillaisen materiaalinsa puolesta minulle kävisivät vain imetysliivit, mitkä vähiten ärsyttää ihoa. Nyt aion uudistaa lookkiani, ja hankkia pehmeät ja elastiset sporttiliivit, eli mahdollisesti kuntoiluun tarkoitetut rintaliivit. Edullisimmillaan löydän uudet liivit Ellokselta n 17 eurolla. Olisi kiva kuulla, mitä sporttiliiveistä on pidetty, täyttävätkö ne tehtävänsä tai venyvätkö ne käytössä. Jos löydän hyvät ja sopivat, ostan tapani mukaan niitä useammat, vaikka eri värisinä. Koska kesällä liivien kanssa on kuuma, aion pitää niitä väljien lyhythihaisten paitapuseroitten alla. Liivit on yksivärisiä, joten paidan napit voisi pitää reilusti auki ylhäältä.



Sloggi liivit, puuvillaa !


Nämä ns Minimizer-liivit olisi mukavat ja kauniitkin

En voi käsittää, miksi toiset naiset haaveilee suuremmista rinnoista, vaikka omat olisi aivan sopusuhtaiset. Minusta suuruudesta ei ole ollut muuta kuin haittaa. Jo nuorena kuvittelin, että olisin parempi urheilija ja juoksija, mikäli rinnat ei pomppisi ylös alas. Epäilemättä ulokkeeni hidastaa menoani ja ovat aina tiellä. Myös uidessa on tunne, että kellukkeet olisivat aivan väärällä puolen kehoa. Lueskelin allaolevaa liiviopasta, jotta kykenisin tilaamaan postimyynnistä minulle parahaiten sopivan mallin. Jos liivit ei käy, ne voi palauttaa. Huomasin viime tingassa, ennen tilaamistani, että uhreiluliivitkin on polyamiidia ja elastiiniä, eli tekokuituisia. Onneksi keksin Elloksen sivustolta tällaiset puuvillaiset Sloggi liivit, mitkä aion tilata. Postimyynnistä saa tilattua sopivat, kun valitsee samaa kokoa, mitä edellisetkin liivit on. 1.) kts alla - liiviopas - osoitteessa

1 ) Liiviopas:
http://www.ellos.fi/SplashPage/SplashPage.aspx?CategoryId=38995

1 kommentti:

  1. Uskon kyllä että sinulla on oikea ongelma; toivottavasti saat sopivat ja mieluisat liivit.

    Sanotaan, että liian isot rinnat aiheuttavat niska-hartiaseudun vaivoja, joten jotkut ovat leikkauksella pienentäneet rintansa. Tällaista tapahtuu, en toki suosittele sinulle.

    Oikein lämmintä ja kivaa kesää sinulle Annu :)))

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi,